Ceo dan pio ispred prodavnice, pa sekirom izmasakrirao babu i dedu. Sada će da robija 20 godina

Izvor: Press, 05.Sep.2017, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceo dan pio ispred prodavnice, pa sekirom izmasakrirao babu i dedu. Sada će da robija 20 godina

Alenu iz Boljevca je kao olakšavajuća okolnost uračunato zdravstveno stanje.
Foto: Profimedia
Alen Marković (27), iz boljevačkog sela Sumrakovac, osuđen je na 20 godina robije jer je 14. marta prošle godine sekirom ubio svog dedu Milana (88) i babu Ljubicu (85).
On je dana kada je počinio ubistvo, skoro ceo dan pio pivo ispred seoske prodavnice, iako je ustanovljeno da boluje od >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << epilepsije.
Uveče je od babe i dede tražio da mu od penzije daju još 10.000 dinara.
Milan i Ljubica su to odbili, a Alen je dohvatio sekiru i nekoliko puta ih udario. Baba je preminula odmah, dok je deda povredama podlegao u borskoj bolnici.
Alenu je kao olakšavajuća okolnost uračunatozdravstveno stanje, pa je prošao sa 20 godina robije.
Pogledaj vesti o: Pivo

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRAGIČNA SUDBINA JEDNE PORODICE Pijan od babe i dede tražio novac. Kada su mu rekli da nemaju, Alen je UZEO SEKIRU

Izvor: Blic, 05.Sep.2017

Zbog dvostrukog ubistva koje je počinio 14. marta prošle godine, kada je u porodičnoj kući u boljevačkom selu Sumrakovac sekirom ubio svoju babu Ljubicu Marković (85) i svog dedu Milana Markovića (88), Alen Marković (27) je osuđen pravnosnažnom presudom na 20 godina robije...Presudu je doneo...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.