Završena treća faza rekonstrukcije Doma omladine

Izvor: Blic, 24.Dec.2010, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završena treća faza rekonstrukcije Doma omladine

Iz Doma omladine Beograda saopšteno je danas da su radovi u okviru treće faze rekonstrukcije, koji su obuhvatili sanaciju i adaptaciju velike sale, kluba i holova tog kulturnog centra završeni u predviđenom roku.

Tu fazu rekonstrukcije, koja je počela u januaru, finansirala je Gradska uprava sa 278 miliona dinara, a putem javne nabavke, koju je sprovela Agencije za investicije, za izvođača radova izabrana je firma PMC inženjering, dok je u projektu obnove učestvovala i ambasada SAD u Beogradu.

Trenutno je u toku tehnički prijem zgrade, a otvaranje renoviranih prostorija Doma omladine očekuje se krajem januara naredne godine, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.