Završena rekonstrukcija Doma omladine

Izvor: Studio B, 24.Dec.2010, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završena rekonstrukcija Doma omladine

Dom omladine Beograda (DOB) saopštio je danas da je završena treća faza njegove rekonstrukcije, da je u toku tehnički prijem zgrade, i da se otvaranje renoviranih prostorija očekuje krajem januara 2011. godine.

"Radovi u okviru treće, najobimnije faze rekonstrukcije ovog kulturnog centra završeni u predviđenom roku. Ovu fazu koja je započeta u januaru i koja je obuhvatila sanaciju i adaptaciju Velike sale, Kluba i holova ove ustanove, finansirala je Uprava grada Beograda", >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << saopštio je DOB.

Kako se navodi, putem javne nabavke, koju je sprovela Agencije za investicije, za izvođača radova izabrana je firma PMC inženjering, a u celosti u projektu obnove DOB-a učestvovali su kao partneri grad Beograd i ambasada SAD.

"Kao i tokom prethodnih faza adaptacije, Dom omladine je nastojao da realizuje većinu svojih programa prilagođavajući se tehničkim uslovima koje su diktirali građevinski i drugi radovi i na taj način pokaže svoju vitalnost", kaže se u saopštenju.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Završena treća faza rekonstrukcije Doma omladine

Izvor: Blic, 24.Dec.2010

Iz Doma omladine Beograda saopšteno je danas da su radovi u okviru treće faze rekonstrukcije, koji su obuhvatili sanaciju i adaptaciju velike sale, kluba i holova tog kulturnog centra završeni u predviđenom roku...Tu fazu rekonstrukcije, koja je počela u januaru, finansirala je Gradska uprava sa...

Nastavak na Blic...

Završena treća faza obnove DOB-a

Izvor: Popboks, 24.Dec.2010

Radovi u okviru treće, najobimnije faze rekonstrukcije Doma omladine Beograda su završeni, javili su portparoli ovog kulturnog centra. Ova faza rekonstrukcije je započeta u januaru i obuhvatila je sanaciju i adaptaciju Velike sale, Kluba i holova ove ustanove.

Nastavak na Popboks...

ZAVRŠENA REKONSTRUKCIJA DOMA OMLADINE

Izvor: Kurir, 24.Dec.2010

BEOGRAD - Dom omladine Beograda saopštio je da je završena treća faza njegove rekonstrukcije, da je u toku tehnički prijem zgrade i da se otvaranje renoviranih prostorija očekuje krajem januara 2011. godine...- Radovi u okviru treće, najobimnije faze rekonstrukcije ovog kulturnog centra, završeni...

Nastavak na Kurir...

Završena rekonstrukcija Doma Omladine

Izvor: Kontra magazin, 24.Dec.2010

Dom omladine Beograda obaveštava svoju publiku i javnost da su radovi u okviru treće, najobimnije faze rekonstrukcije ovog kulturnog centra završeni u predviđenom roku. Ovu fazu rekonstrukcije, koja je započeta u januaru tekuće godine i koja je obuhvatila sanaciju i adaptaciju Velike sale, Kluba...

Nastavak na Kontra magazin...

Završeni radovi na rekonstrukciji DOB-a

Izvor: Filmske.com, 25.Dec.2010, 14:06

Dom omladine Beograda obaveštava svoju publiku i javnost da su radovi u okviru treće, najobimnije faze rekonstrukcije ovog kulturnog centra završeni u predviđenom roku...Ovu fazu rekonstrukcije, koja je započeta u januaru tekuće godine i koja je obuhvatila sanaciju i adaptaciju Velike sale, Kluba...

Nastavak na Filmske.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.