Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jan.2024, 14:52

Završena sednica za razmatranje žalbi na presudu Džoniću

U Apelacionom sudu u Nišu danas je završena je sednica za razmatranje žalbi na prvostepenu presudu kojom je Goran Džonić osuđen na kaznu doživotnog zatvora zbog ubistva tročlane porodice Đokić iz Aleksinca - Gorana (57), Gordane (56) i njihove ćerke Lidije (25), 26. septembra 2021. godine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Džonić tvrdi da nije trostruki ubica: "Mom ugledu je naneta velika šteta"

Izvor: B92, 17.Jan.2024

U Apelacionom sudu u Nišu danas je na sednici za razmatranje žalbi na prvostepenu presudu, Goran Džonić, ponovo negirao da jeubio tročlanu porodicu Đokić...On je osuđen na kaznu doživotnog zatvora zbogubistva Gorana (57), Gordane (56) i njihove ćerke Lidije (25) Đokić...Džonić je u sudnici...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.