Završena rasprava o zapošljavanju

Izvor: Mondo, 04.Maj.2009, 21:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završena rasprava o zapošljavanju

Skupština Srbije završila je raspravu o amandmanima na Predlog zakona o zapošljavanju i osiguranju za slučaj nezaposlenosti i započela razmatranje u pojedinostima Predloga zakona o turizmu, a prethodno je završena rasprava o amandmanima na izmene i dopune Zakona o privrednim komorama i još četiri predložena zakona.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Skupština o standardizaciji

Izvor: RTV Pink, 04.Maj.2009

Skupština razmatraja amandmane na Predlog zakona o standardizaciji. . . Skupština Srbije završila je razmatranje amandmana na Predlog za izmenu zakona o privrednim komorama uz najavu poslaničkog kluba PUPS-a da to rešenje neće podržati i zahteve poslanika SVM i SPS-JS da se uvaže njihovi amandman.

Nastavak na RTV Pink...

Skupština završila raspravu o izmenama Zakona o privrednim komorama

Izvor: EMportal, 04.Maj.2009

Skupština Srbije završila je danas raspravu o amandmanima na izmene i dopune Zakona o privrednim komorama i još četiri predložena zakona.

Nastavak na EMportal...

Poslanici o privrednim komorama

Izvor: B92, 04.Maj.2009

Beograd -- Skupština Srbije završila je raspravu o amandmanima na izmene i dopune Zakona o privrednim komorama i o još četiri predložena zakona... Poslanici su razmotrili amandmane na Predlog zakona o prestanku važenja Zakona o fondu za osiguranje i finansiranje spoljnotrgovinskih poslova, na Predlog...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.