Završena prva faza rekonstrukcije bazena (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 03.Nov.2015, 21:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završena prva faza rekonstrukcije bazena (VIDEO)

Prva faza rekonstrukcije zatvorenih bazena sportskog centra “Čair“ je završena. U to će moći da se uvere Nišlije ovog vikenda jer će u periodu od 12 do 18 časova ulaz na kupalište biti besplatan. Postavljene su dve nove klima komore, obnovljeni sanitarni čvorovi, grejanje stavljeno u funkciju, a ukupna vrednost radova koji su u roku završeni je nešto veća od 71og miliona dinara.
Ovo je prva ozbiljnija rekonstrukcija bazena na Čairu od njihovog otvaranja 1989. godine. >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << Da ona nije obavljena, njegovo funkcionisanje bilo bi dovedeno u pitanje.
Za sada bazene koriste sportisti, a od subote će biti otvoreni i za sve Nišlije. Za vikend kupanje na renoviranim bazenima časti grad.
Rekonstrukcija je koštala nešto više od 71-og miliona dinara, a radove je u predvienom roku završila čačanska privatna firma “Alfako“.

Nastavak na NTV.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.