Završen sistem vodosnabdevanja u Angoli koji su izgradili Kinezi

Izvor: Beta, 04.Jul.2022, 16:08

Završen sistem vodosnabdevanja u Angoli koji su izgradili Kinezi

Radovi na sistemu vodosnabdevanja u pokrajini i enklavi Kabindi u Angoli, koji su gradili Kinezi, završeni su u četvrtak (30. juna), piše Sinhua.Sistem ima kapacitet 50.000 kubnih metera vode dnevno i može da snabde vodom 600.000 ljudi.Sistem vodosnabdevanja, koji je izgradila kineska kompanija China Railway Construction Corporation, sastoji se od 74 centralizivane tačke vodosnabdevanja i snabdeva 24.000 domaćinstava ili 92 procenta naseljenog područja u pokrajini Kabindi.Sistem obezbeđuje snabdevanje vodom 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji i bitno će smanjiti problem vodosnabdevanja sa kojima se suočavaju lokalna industrija, škole, lučki transport, i drugi.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Završen sistem vodosnabdevanja u Angoli koji su izgradili Kinezi

Izvor: Beta Video, 04.Jul.2022

Radovi na sistemu vodosnabdevanja u pokrajini i enklavi Kabindi u Angoli, koji su gradili Kinezi, završeni su u četvrtak (30. juna), piše Sinhua. Beta/Xihnua

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.