Izvor: Nezavisne Novine, 08.Mar.2024, 16:54

Završen popis u aferi "Tunel": Nedostaje 19 pušaka i pištolja, droga...

PODGORICA - Nakon završenog popisa u Depou Višeg suda do kojeg je ljetos bio prokopan tunel od susjedne zgrade i u aferi nazvanoj "Tunel", utvrđeno je da između ostalog nedostaje ukupno 13 pištolja, tri pištolj-revolvera i tri puške od čega je iz pravosnažno okončanih predmeta: šest pištolja, tri pištolja-revolvera i dvije puške, nezvanično saznaje TVCG.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

UKRADENO 19 PIŠTOLJA I PUŠAKA, TELEFONI, DROGA Utvrđeno šta je sve odneto iz depoa suda u Podgorici: Novi detalji SLUČAJA TUNEL

Izvor: Blic, 09.Mar.2024, 00:14

Ukupno 19 pištolja i pušaka, manja količina droge i desetak mobilnih telefona fali u depou Višeg suda u Podgorici koji je obijen u septembru prošle godine, saznaju TV Vijesti.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.