Izvor: Blic, 09.Mar.2024, 00:14

UKRADENO 19 PIŠTOLJA I PUŠAKA, TELEFONI, DROGA Utvrđeno šta je sve odneto iz depoa suda u Podgorici: Novi detalji SLUČAJA TUNEL

Ukupno 19 pištolja i pušaka, manja količina droge i desetak mobilnih telefona fali u depou Višeg suda u Podgorici koji je obijen u septembru prošle godine, saznaju TV Vijesti.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Nema telefona Zvicera, pištolja za Belivuka…: Podgoričke Vijesti o tome šta je sve ukradeno iz depoa Višeg suda u Podgorici

Izvor: Danas, 09.Mar.2024

Mobilni telefon Tamare Zvicer, supruge vođe kavačkog klana Radoja Zvicera, vlasnički list na njeno ime, jedan od pištolja oduzetih od pripadnika kriminalne grupe koja je odgovorna i za pokušaj ubistva novinarke Olivere Lakić - ukradeni su iz depoa Višeg suda, saznaju Vijesti nezvanično.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.