Zatvorene plaže: Ajkula ubila plivača VIDEO

Izvor: B92, 17.Feb.2022, 09:57

Zatvorene plaže: Ajkula ubila plivača VIDEO

Sidnej -- Nekoliko plaža u Sidneju, uključujući najpoznatije plaže Bondi i Bronte, zatvorene su danas nakon što je jedan plivač stradao u napadu ajkule.

Vodene zamke za ajkule postavljene su u blizini mesta napada, dok su dronovi rasporedjeni u sklopu potrage za ajkulom u tom području.

Na snimku objavljenom na internetu se vidi ajkula koja napada jednu osobu u sredu popodne na plaži Litl Bej, na oko 20 km južno od najvećeg grada Australije i blizu ulaza u zaliv >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Botani.

Policija, medjutim, još uvek nije otkrila identitet plivača.

"Ovo je bio potpuni šok za našu zajednicu", izjavio je Dilan Parker, gradonačelnik okruga Rendvik čiji je deo i Litl Bej.

Portparol Odeljenja za primarnu industriju Novog Južnog Velsa izjavio je da njegovi biolozi veruju da je bela ajkula, koja je odgovorna za napad, duga najmanje tri metra, kao i da je ovo bio prvi fatalni napad ajkule u Sidneju od 1963. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

OVO JE MLADIĆ KOG JE RASKOMADALA VELIKA BELA AJKULA Svi napadaju ribara koji je gledao horor ispred poznate plaže FOTO, VIDEO

Izvor: Kurir, 17.Feb.2022

Nekoliko plaža u Sidneju, uključujući najpoznatije plaže Bondi i Bronte, zatvorene su u četvrtak nakon što je kupača ubila ajkula. Ovo je prvi slučaj u poslednjih skoro 60 godina da je na nekoj gradskoj plaži osoba ovako stradala.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.