Izvor: Nezavisne Novine, 24.Jul.2018, 22:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zatvoren aerodrom u Hanoveru, vrelina oštetila pistu

HANOVER - Zbog visokih temperatura koje traju danima došlo je do oštećenja piste na aerodromu u Hanoveru, što je primoralo zvaničnike da ga zatvore kako bi se pista popravila.

Aerodrom je saopštio da je 41 let morao da bude odložen zbog zatvaranja i da je na hiljade putnika pogođeno, prenjela je agencija AP.

Meteorolozi su najavili da će visoke temperature potrajati i u narednim danima, a u petak se očekuje da će se živa popeti na 38 stepeni Celzijusa.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Zatvoren aerodrom u Hanoveru, vrelina oštetila pistu

Izvor: Radio 021, 25.Jul.2018, 07:04

Pista na aerodromu u Hanoveru oštećena je od vrućine, što je primoralo zvaničnike da ga zatvore kako bi se popravila...Aerodrom je saopštio da je 41 let morao da bude odložen zbog zatvaranja i da je na hiljade putnika pogođeno...Meteorolozi su najavili da će visoke temperature potrajati i u...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.