Zastrašujuće slike iz Ekvadora: Kartonske kutije umesto mrtvačkih sanduka, preminuli leže na ulici (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Apr.2020, 14:27

Zastrašujuće slike iz Ekvadora: Kartonske kutije umesto mrtvačkih sanduka, preminuli leže na ulici (FOTO/VIDEO)

Vlasti ne mogu da se izbore sa epidemijom COVID - 19.

Vlasti u obalskom gradu Ekvadora Gvajakuil podelile su kartonske kutije porodicama žrtava, kako bi nadomestile nedostatatak sanduka, pošto su mrtvačnice i bolnice preplavljene telima preminulih od korona virusa.

Snimci pokazuju kako stanovnici čekaju ispred gradskog groblja da preuzmu kartonske kovčege za svoje najmilije.

Ono što je posebno opasno i tragično jeste to što leševi preminulih počinju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da natapaju karton jer predugo stoje van frižidera ispred jednog od kramatorijuma.

Time pored širenja virusa SARS-KoV-2 mogu da izazovu i druge infekcije.

Građani ovog mesta, se žale medijima da se "ne može izbeći miris" koji se širi oko hladnjača u kojima su smeštena tela preminulih od korona virusa.

Zastrašujuće slike dolaze sa ulica ove zemlje. Na njima se mogu videti tela preminulih od korona virusa kako leže na ulici, samo prekrivena vrećama. Očigledno je da službe ne mogu da stignu da pokupe preminule.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.