Zaštitniku gradjana u 2016. godini primio više od šest hiljada pritužbi

Izvor: Beta Video, 15.Mar.2017, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaštitniku gradjana u 2016. godini primio više od šest hiljada pritužbi

BEOGRAD - Gradjani Srbije podneli su tokom 2016. godine više od 6.000 pritužbi Zaštitniku gradjana, a u najvećem broju slučajeva žalili su se na kršenja socijalnih i ekonomskih prava, ali i na neblagovremen rad administracije i nemaran odnos prema poslu, rekao je vršilac funkcije ombudsmana Miloš Janković. U izveštaju stoji i da se tokom 2016. godine, zaštitniku obratilo oko 20.000 gradjana, što je kako se navodi, za trećinu više od dosadašnjeg godišnjeg proseka. (CH3)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Janković: Akciojom Zaštitnika građana preko 1500 policijskih službenika vraćeno na radna mesta

Izvor: Beta Video, 15.Mar.2017

BEOGRAD - Vršilac funkcije ombudsmana Miloš Janković rekao je jedan od slučajeva koji je naglašen u godišnjem izveštaju je slučaj analize rizika u kome je pokušano da se u Ministarstvu unutrašnjih poslova dovede do toga da otkaze dobije više 1500 policijskih službenika. Akcijom Zaštitnika...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.