Janković: Akciojom Zaštitnika građana preko 1500 policijskih službenika vraćeno na radna mesta

Izvor: Beta Video, 15.Mar.2017, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janković: Akciojom Zaštitnika građana preko 1500 policijskih službenika vraćeno na radna mesta

BEOGRAD - Vršilac funkcije ombudsmana Miloš Janković rekao je jedan od slučajeva koji je naglašen u godišnjem izveštaju je slučaj analize rizika u kome je pokušano da se u Ministarstvu unutrašnjih poslova dovede do toga da otkaze dobije više 1500 policijskih službenika. Akcijom Zaštitnika građana ovi službenici su vraćeni na svoja radna mesta.(CH5)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Janković: Bez napretka u medijskoj sferi, sprečeni nezakoniti otkazi u MUP-u

Izvor: Beta, 15.Mar.2017

Vršilac dužnosti zaštitnika gradjana Miloš Janković izjavio je danas da u 2016. nije ostvaren napredak u medijskog sferi, a da je rad zaštitnika obeležio slučaj tzv. analize rizika u Ministartsvu unutrašnjih poslova, kojim je sprečeno da 1.500 radnika ostane bez posla.Kada je u pitanju sloboda...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.