Zaradila je NEVEROVATNIH 3,4 miliona dolara tako što je ponedeljkom objavljivala po jedan snimak na internetu

Izvor: Blic, 06.Maj.2016, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaradila je NEVEROVATNIH 3,4 miliona dolara tako što je ponedeljkom objavljivala po jedan snimak na internetu

Papi Jang možda nije poznato ime na zapadu, ali u Kini svi znaju za nju. Ona je "vlogerka" i prava internet senzacija koja je prodala oglasno mesto na svojim video snimcima za neverovatnih 3,4 miliona dolara.

Papi (29) je apsolvent na Pekinškoj akademiji dramskih umetnosti, a u svom stvarnom "oflajn životu" zove se Jang Jileji. Ona svakog ponedeljka postavi po jedan snimak na "Sina Weibo" i "WeChat", kao i na "Youku" i "YouTube".

Reklamno mesto je prodato prošle nedelje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na aukciji za neverovatnu sumu, firmi koja je specijalizovana za prodaju kozmetičkih proizvoda iz Šangaja.

Mlada Kineskinja se najčešće u svojim snimcima bavi pritiscima sa kojima su mladi u toj državi suočavaju, po njenom mišljenu. Sve snima u svom domu i pitanja koja se tiču razvitka karijere, porodičnih problema i pronalaženja muža, česta su tema njenih video snimaka.

Svaki tzv. "vlog" završava sa rečenicom: "Ja sam Papi Jang, žena koja je kombinacija lepote i talenta".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.