OPASNO SEKSI POLICAJKA: Ima 145.000 pratilaca na Instagramu, a njeni šefovi imaju samo jedno upozorenje za nju (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 05.Maj.2016, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPASNO SEKSI POLICAJKA: Ima 145.000 pratilaca na Instagramu, a njeni šefovi imaju samo jedno upozorenje za nju (FOTO) (VIDEO)

Adrijen Kolesa (31) iz Nemačke je policajka koja je postala prava senzacija na internetu kada je počela sa objavljivanjem fotografija svog zategnutog tela. O njoj pišu svi strani mediji, a na Instagramu je prati više od 145.000 ljudi.

Ona kaže da njeni šefovi nemaju ništa protiv njenih slika sa fitnes treninga, sve dok su one "pristojne i dok nije u toplesu".

Neki su u komentarima pitali da li mogu da voze brzo, samo da bi ih ona zaustavila, dok su neki drugi poželeli >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << čak i hapšenje.

Svakog dana, ona trenira posle svoje smene tokom koje se suočava sa nesrećama, nasiljem i tučama.

Dodala je da nije njen stil da se fotografiše naga, ali da svojim slikama želi da poruči ženama da ostanu zdrave i zgodne.

A photo posted by Adrienne Koleszár (@adrienne_koleszar) on Mar 18, 2016 at 7:58am PDT

Pogledajte snimke:









(Telegraf.rs/ Izvor: dailymail.co.uk)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Chloë Grace Moretz o vezi sa Brooklynom Beckhamom

Izvor: Tracara.com, 06.Maj.2016, 09:02

Par je nedavno priznao svoju vezu (foto: Instagram) Glumicu Chloë Grace Moretz već duže vreme mediji povezuju sa Brooklynom Beckhamom i njihova romansa je nedavno zvanično i potvrđena dvema intimnim fotografijama na Instagramu. Međutim, iako deluju kao divan par, zvezda filma Kick ass priznaje...

Nastavak na Tracara.com...

INTERNET POLICIJA  Svaku fotografiju i svaku reč koju objavite na internet OVI ljudi vide

Izvor: Blic, 06.Maj.2016

Svaki dan, više od 350 miliona fotografija objavi se na Fejbuku i ništa manje videa, GIF-ova i tekstualnih poruka. Svaki od tih sadržaja može biti zlupotrebljen i na samom Fejbuku, ali i na mnogim drugim sajtovima na internetu. Da bi rizik od zloupotreba bio sveden na minimum, postoje čitave odbrambeni...

Nastavak na Blic...

NISKIM LJUDIMA NIŠTA NIJE VISOKO I NEDOSTIŽNO: Milan Grahovac o barijerama koje ruše “mali”! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 06.Maj.2016

"Nije bitno koliko si visok, bitno je na kojoj visini igraš!" Pružajući mi ruku, Milan Grahovac (37)koji je je za skoro dve glave niži od mene podseća i mene a i sebe na ovu rečenicu američke košarkaške legende Džona Vudena...Osoboma poput njega, koji nisu viši od 145 centimetara, visoka je...

Nastavak na Telegraf.rs...

Video: Jedna žena protiv 300 neonacista!

Izvor: Vesti-online.com, 06.Maj.2016

"Nijedan nacista neće ovde da maršira", rekla je Tes Asplund nakon što je njena fotografija postala viralna...Tes Asplund stala je sa uzdignutom šakom ispred 300 članova Nordijskog pokreta otpora, belih neonacista koji su organizovali marš u švedskom gradu Borlenge. Njena fotografija odmah je...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.