Zaposlenima u MUP koji žive na KiM prestaje radni odnos

Izvor: Blic, 09.Dec.2013, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaposlenima u MUP koji žive na KiM prestaje radni odnos

Vlada Srbije naložila je danas Ministarstvu unutrašnjih poslova da, u cilju implementacije Briselskog sporazuma, reguliše status zaposlenih u MUP-u koji žive na teritoriji Autonomne pokrajine Kosovo i Metohija.

Zaposlenima u MUP-u koji žive u južnoj pokrajini će, prema ovom zaključku, 31. decembra prestati radni odnos.

Njima će biti obezbeđeno pravo na >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << penziju u iznosu od 60 odsto od njihove prosečne plate ostvarene u ovoj godini, navodi se u zaključku Vlade Srbije, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju s medijima.

Vlada je na sednici usvojila i Predlog zakona o potvrđivanju sporazuma između Vlade Republike Srbije i Vlade Republike Poljske o saradnji u oblasti odbrane.

Vlada je razrešila Sašu Mirkovića dužnosti pomoćnika ministra saobraćaja i postavila Snežanu Miljanić na dužnost generalnog konzula Srbije u Minhenu, navedeno je u saopštenju.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vlada o zaposlenima u MUP-u koji žive na KiM

Izvor: RTS, 09.Dec.2013

Vlada Srbije naložila Ministarstvu unutrašnjih poslova da, u cilju implementacije Briselskog sporazuma, reguliše status zaposlenih u MUP-u koji žive na teritoriji Autonomne pokrajine Kosovo i Metohija. ..Ministarstvo unutrašnjih poslova na osnovu današnje odluke Vlade Srbije treba da, u cilju...

Nastavak na RTS...

Zaposlenima u MUP-u Srbije na Kosovu prestaje radni odnos

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 09.Dec.2013

Vlada Srbije usvojila je danas zaključak prema kojem će zaposlenima u Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP) koji žive na Kosovu radni odnos prestati 31. Decembra ove godine. Njima će biti "obezbeđeno pravo na penziju u iznosu od 60 odsto od njihove prosečne plate ostvarene u ovoj godini", piše...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.