Zaplenjeno preko 300 kg marihuane u Crnoj Gori FOTO

Izvor: B92, 17.Sep.2021, 14:40

Zaplenjeno preko 300 kg marihuane u Crnoj Gori FOTO

Bezbednosno interesantne osobe A.M. (37) i V.R. (33) iz Bara uhapšena su zbog pokušaja krijumčarenja 352,7 kilograma marihuane, saopštila je Uprava policije.

Kako se navodi, oni su u četvtak uveče u mestu Godinju nakon što su primetili policijsku patrolu izbacili iz vozila više pakovanja sa marihuanom ukupne težine 352,7 kilograma, nakon čega su se udaljili sa lica mesta, prenosi RTCG.

Zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i stavljanje u promet opojnih droga oni će, kako dodaju iz policije, uz krivičnu prijavu biti privedeni postupajućem tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici na dalju nadležnost.

Fotorgafija zaplenjene droge objavljena je na Tviter nalogu Uprave policije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.