Izvor: RTS, 17.Sep.2021, 14:40

Zaplenjeno više od 350 kilograma marihuane u Crnoj Gori, uhapšene dve osobe

Crnogorska policija uhapsila je dve osobe iz Bara zbog pokušaja krijumčarenja 352,7 kilograma marihuane, saopšteno je iz Uprave policije.
Brzom i efikasnom akcijom policijskih službenika bezbednosno interesantna lica A. M. (37) i V. R. (33) su lišena slobode, ističe se u saopštenju crnogorske Uprave policije.

"Ova lica su, u mjestu Godinje, nakon što su primijetili policijsku patrolu, iz vozila odbacila više pakovanja sa sadržajem opojne >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << droge marihuana, ukupne težine 352,7 kilograma, nakon čega su se udaljili sa lica mjesta", dodaju iz Uprave policije.
Zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga oni će uz krivičnu prijavu biti privedeni postupajućem tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici na dalju nadležnost.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Zaplenjeno preko 300 kg marihuane u Crnoj Gori FOTO

Izvor: B92, 17.Sep.2021

Bezbednosno interesantne osobe A.M. (37) i V.R. (33) iz Bara uhapšena su zbog pokušaja krijumčarenja 352,7 kilograma marihuane, saopštila je Uprava policije...Kako se navodi, oni su u četvtak uveče u mestu Godinju nakon što su primetili policijsku patrolu izbacili iz vozila više pakovanja sa...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.