Zaplena kokaina u Španiji, uhapšen i Srbin

Izvor: RTS, 12.Sep.2013, 20:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaplena kokaina u Španiji, uhapšen i Srbin

Zaplenjeno više od 800 kilograma kokaina na jahti u Atlantiku, čime je razbijen lanac šverca droge iz Latinske Amerike u Evropu. Uhapšena četiri člana posade, među kojima i Srbin.

Španske vlasti su zaplenile više od 800 kilograma kokaina sa jedne jahte u Atlantiku. Na taj način, razbijen je lanac šverca droge iz Latinske Amerike u Evropu, saopštila je danas španska policija.

U brzoj akciji španske policije uhapšena su sva četiri člana posade katamarana, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << a tokom kasnijeg "razbijanja" mreže za distribuciju još 12 osoba.

Španska policija je jahtu sa kokainom presrela 2. septembra u međunarodnim vodama severno od portugalskog arhipelaga Azora. Uhapšena su četiri člana posade, dva Estonca, Srbin i Španac.

U saopštenju španskog ministarstva unutrašnjih poslova se navodi da je policija uhapsila 16 osoba, oduzela jahtu, katamaran, nekoliko automobila, pištolj i gotov novac.

 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

800 KILOGRAMA: Zaplenjen kokain na jahti, uhapšen i Srbin

Izvor: Kurir, 13.Sep.2013, 10:28

Time je razbijen lanac šverca iz Latinske Amerike u Evropu..AZORSKA OSTRVA - Španske vlasti su zaplenile više od 800 kilograma kokaina s jedne jahte u Atlantiku. Na taj način razbijen je lanac šverca droge iz Latinske Amerike u Evropu, saopštila je španska policija...U brzoj akciji španske policije...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.