Zapalio gorivo na pumpi

Izvor: Blic, 18.Dec.2012, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zapalio gorivo na pumpi

Jagodinska policija saopštila je danas da je uhapsila D. Ć. (30) iz Ćuprije, zbog sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti, tako što je na pumpi zapalio manju količinu goriva.

Osumnjičeni se tereti da je na benzinskoj pumpi "Mihajlović" u Ćupriji na beton istočio manju količinu goriva sa aparata, zapalio ga otvorenim plamenom i pobegao.

Intervencijom radnika pumpe sprečen je požar većih razmera, nije bilo povređenih osoba i nije nastala materijalna šteta.

Istražni sudija Osnovnog suda u Paraćinu mu je odredio pritvor do osam dana.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zapalio gorivo, umalo i bezninsku pumpu

Izvor: Mondo, 18.Dec.2012

Jagodinska policija uhapsila je D.Ć.(30) iz Ćuprije zato što je na benzinskoj pumpi zapalio manju količinu goriva koju je istočio iz aparata, saopšteno je iz policije...Kako se navodi u saopštenju, osumnjičeni se tereti da je 15. decembra, oko pet časova, na benzinskoj pumpi "Mihajlović" u...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.