Zapad polaže glavu na nuklearnu giljotinu

Izvor: B92, 30.Jun.2023, 18:43

"Zapad polaže glavu na nuklearnu giljotinu"

Zapadni političari sami polažu glavu Evrope na nuklearnu giljotinu, izjavio je predsednik BelorusijeAleksandar Lukašenko.

"Da li zapadni političari shvataju da svojim rukama polažu glavu Evropi na nuklearnu giljotinu? Da li ozbiljno misle da će se izvući malom žrtvom – Vilnjus i Evropa?" rekao je Lukašenko.

Prema njegovim rečima, kao i u godinama Velikog otadžbinskog rata, izdajnici i kolaboracionisti nisu našli toliki broj duša da od njih formiraju "oslobodilačku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vojsku“.

"Tokom Velikog otadžbinskog rata, takve grupacije su predstavljane kao beloruski partizani koji ratuju s komunističkim režimom. Za njih se sve završilo tragično- tribunalom i gubilištem. Za one koji su se sakrili preko okeana- zaboravom i sramotom. Ako neko to želi da ponovi, na njemu je izbor, ali ne baš pametan, s obzirom na raspored snaga", zaključio je Lukašenko.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"ZAPAD POLAŽE GLAVU EVROPE NA NUKLEARNU GILJOTINU" Lukašenko poslao poruku "izdajnicima i kolaboracionistima"

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2023

Prema Lukašenkovim rečima, kao i u godinama Velikog otadžbinskog rata, izdajnici i kolaboracionisti nisu našli toliki broj duša da od njih formiraju "oslobodilačku vojsku"...Zapadni političari sami polažu glavu Evrope na nuklearnu giljotinu, izjavio je u petak predsednik Belorusije, Aleksandar...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.