ZAPAD POLAŽE GLAVU EVROPE NA NUKLEARNU GILJOTINU Lukašenko poslao poruku izdajnicima i kolaboracionistima

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2023, 19:45

"ZAPAD POLAŽE GLAVU EVROPE NA NUKLEARNU GILJOTINU" Lukašenko poslao poruku "izdajnicima i kolaboracionistima"

Prema Lukašenkovim rečima, kao i u godinama Velikog otadžbinskog rata, izdajnici i kolaboracionisti nisu našli toliki broj duša da od njih formiraju "oslobodilačku vojsku".

Zapadni političari sami polažu glavu Evrope na nuklearnu giljotinu, izjavio je u petak predsednik Belorusije, Aleksandar Lukašenko, govoreći na svečanom skupu u čast Dana nezavisnosti zemlje.

- Da li zapadni političari shvataju da svojim rukama polažu glavu Evropi na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nuklearnu giljotinu? Da li ozbiljno misle da će se izvući malom žrtvom, Vilnjus i Evropa - upitao je Lukašenko.

Prema njegovim rečima, kao i u godinama Velikog otadžbinskog rata, izdajnici i kolaboracionisti nisu našli toliki broj duša da od njih formiraju "oslobodilačku vojsku".

- Tokom Velikog otadžbinskog rata, takve grupacije su predstavljane kao beloruski partizani koji ratuju s komunističkim režimom. Za njih se sve završilo tragično, tribunalom i gubilištem. Za one koji su se sakrili preko okeana, zaboravom i sramotom. Ako neko to želi da ponovi, na njemu je izbor, ali ne baš pametan, s obzirom na raspored snaga - zaključio je Lukašenko.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.