Izvor: Beta, 16.Mar.2019, 22:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žandarmerija ušla u zgradu RTS, izvodi gradjane

Pripadnici žandaremerije večeras su oko 21.30 ušli u zgradu Radio televizije Srbije i počeli da izvode ljude.Kako javlja reporter agencije Beta, prvo je u dvorište RTS-a ušla jedna grupa pripadnika žandarmerije, a potom i u samu zgradu gde se nalaze učesnici protesta "Jedan od pet miliona".Nekoliko mitna kasnije oni su počeli da izvode gradjane koji su bili u zgradi.Žandarmerija nije primenila silu prema gradjanima koji se nalaze ispred zgrade koji su počeli da negoduju.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Žandarmerija ušla u dvorište RTS-a

Izvor: Beta, 16.Mar.2019

Ispred zgrade Radio televizije Srbije gde je okupljen veliki broj gradjana pripadnici žandarmerije ušli su u dvorište RTS-a u Aberdarevoj ulici u punoj opremi.Kako javlja reporter agencije Beta, žandarmerija je oborila ogradu i ušla u dvorište u Aberdarevoj ulici.Tom prilikom nije bilo upotrebe...

Nastavak na Beta...

Policija počela da isteruje demonstrante, pojedine nimalo nežno

Izvor: Beta, 16.Mar.2019

Pripadnici Žandaremije ušli su na sprat Radio televizije Srbije gde se nalaze pripadnici opozicije i demonstranti.Policija je počela da izvodi okupljene.Kako javlja reporter agencije Beta, "pojedine izvode nimalo nežno".Pojedini okupljeni su seli na pod, ali ima i dosta koškanja.

Nastavak na Beta...

Žandarmerija ušla u dvorište RTS-a, izvodi ljude

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Mar.2019

Beograd - Pripadnici žandarmerije u punoj opermi večeras su oko 21.30 ušli u zgradu Radio televizije Srbije i počeli da izvode ljude.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.