Zamenik ministra zdravlja pozitivan na koronavirus, mnogi slučajevi povezani sa jednim verskim centrom

Izvor: B92, 25.Feb.2020, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zamenik ministra zdravlja pozitivan na koronavirus, mnogi slučajevi povezani sa jednim verskim centrom

Testovi su pokazali da je zamenik iranskog ministra zdravlja pozitivan na koronavirus, prenosi danas iranska poluzvanična agencija ILNA.

Portparol iranskog Ministarstva zdravlja potvrdio je u intervjuu za državnu televiziju da je Iradž Harirći zaražen koronavirusom i da se nalazi u karantinu, prenosi Rojters.

U Iranu je 15 osoba umrlo od posledica novog koronavirusa, dok je potvrđeno 95 slučajeva zaraze, objavio je ranije danas portparol iranskog Ministarstva zdravlja.

Te podatke Kianuš Jahanpur je izneo u intervjuu iranskoj državnoj televiziji, navodeći da su mnogi slučajevi povezani sa Komom, šiitskim verskim centrom

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zamjenik ministra zdravlja Irana zaražen virusom korona

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Feb.2020

TEHERAN - Zamjenik iranskog ministra zdravlja Iradž Harirči bio je pozitivan na testu prisustva virusa korona, javila je danas poluzvanična agencija ILNA.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.