Zaljubljen u dve žene, odlučio da ih oženi istog dana

Izvor: Blic, 26.Apr.2012, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaljubljen u dve žene, odlučio da ih oženi istog dana

Jedan irački seljak zaljubio se u dve devojke iz svog sela, a pošto nije znao koju da izabere, odlučio je da ih obe oženi i to istog dana.

Kako prenosi AFP, 22-godišnji Abdel Rahman Najef al-Obaidi zagledao se početkom godine u 17-godišnju Intidhar, a nekoliko meseci kasnije za oko mu je zapala 21-godišnja Suada.

- Mesec dana sam bio u nedoumici. Razgovarao sam sa roditeljima, predložio im da se obema istovremeno oženim i oni su mi dali svoj blagoslov - ispričao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je novopečeni dvostruki mladoženja.

Najteže je bilo da ubedi "izabranice svog srca" da prihvate ovo rešenje.

- "Šta misliš da se istovremeno venčamo ja, ti i Suada?" - pitao me je jednog dana, a ja sam mu odgovorila da se slažem pod uslovom da nas podjednako uvažava - ispričala je Intidhar, mlada broj jedan.

- U početku sam bila iznenađena njegovim predlogom, ali je na kraju uspeo da me ubedi - rekla je Suada, mlada broj dva.

Muslimanski zakon dozvoljava muškarcima da imaju četiri supruge.

Venčanje je obavljeno 6. aprila u selu Laklak, na severu Tikrita, u centralnom Iraku, a Abdel Rahman je za svadbu platio 2,5 miliona dinara (oko 2.000 dolara).

Povezane vesti: Istraživanje: Brak sve nepopularniji Albanske neveste za srpske momke Ljubav nije isto što i zaljubljenost

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zaljubio se u dve žene, oženio obe istog dana

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Apr.2012

Jedan irački seljak zaljubio se u dve devojke iz svog sela, a pošto nije znao koju da izabere, odlučio je da ih obe oženi i to istog dana.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Oženio dve žene istog dana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Apr.2012, 08:51

BAGDAD -..Jedan irački seljak zaljubio se u dve devojke iz svog sela, a pošto nije znao koju da izabere, odlučio je da ih obe oženi i to istog dana...Kako prenosi AFP, 22-godišnji Abdel Rahman Najef al-Obaidi zagledao se početkom godine u 17-godišnju Intidhar, a nekoliko meseci kasnije za oko...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

MOŽE MU SE: Oženio dve rođake u jednom danu

Izvor: Telegraf.rs, 27.Apr.2012

Jedan irački seljak zaljubio se u dve devojke iz svog sela, sa kojima je u daljem srodstvu, a pošto nije znao koju da izabere, odlučio je da ih obe oženi i to istog dana

Nastavak na Telegraf.rs...

Nije mogao da se odluči izmedju dve žene, pa je oženio obe

Izvor: Svet plus, 27.Apr.2012

Jedan mladi Iračanin po imenu Abdel Rahman Nadžef al-Obaid početkom godine zaljubio se u dve žene iz svog sela, ali pošto nije mogao da se odluči koju više voli i sa kojom bi mogao da provede ostatak života, rešio je da oženi obe.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.