Izvor: Piplmetar.rs, 25.Sep.2023, 02:30

Zaljubila se u IMUĆNOG BIZNISMENA! Ivana Šopić ne krije dečka iz Španije: “Sve je vrlo transparentno“

Voditeljka Ivana Šopić u vezi je sa imućnim biznismenom iz Španije, kog je upoznala tokom letovanja na Ibici. Iako su mediji pisali da je u tajnoj vezi, ona se sada oglasila i otkirila da se njih dvoje ne kriju.
Ivana Šopić (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot


– Nismo u tajnoj vezi, sve je vrlo transparentno >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << i ne krijemo se… – poručila je Ivana za Pink.rs.
Ivana Šopić
Inače, kako je izvor otkrio, Španac je zbog ljubavi prema lepoj Ivani spreman da se preseli u našu zemlju ili da svakog vikenda dolazi u Beograd kako bi video svoju devojku.
S druge strane, Ivana nije precizirala koliko je već u vezi niti otkrila bilo kakve detalje o dečku, a čak i na fotografijama koje su osvanule na pomenutom portalu je sakrila njegovo lice.
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.