Zaklali supružnike, pa tela bacili u septičku jamu: Mladići koji su jezivim zločinom šokirali Srbiju dobili ukupno 30 godina!

Izvor: Telegraf.rs, 14.Feb.2017, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaklali supružnike, pa tela bacili u septičku jamu: Mladići koji su jezivim zločinom šokirali Srbiju dobili ukupno 30 godina!

Maloletni Filip Đ. (16) i Dragan Stanojević (21) koji su početkom 2016. godine brutalno ubili supružnike Dragu (73) i Dragoljuba (71) Jugović u selu Brodica kod Kučeva, pravosnažno su osuđeni za zločin.

Odluka Višeg suda u Požarevcu kojom je Filip Đ. (16) osuđen na 10, a Dragan Stanojević (21) na 20 godina, nakon žalbe advokata okrivljenih, potvrđena je od strane Apelacionog suda.

Ova dva mladića su u februaru prošle godine upali u kuću supružnika, i nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << što su ih brutalno ubili nožem, njihova tela su zamotali u čaršave i bacili u septičku jamu.

Bračni par je važio za imućne u selu. Oboje su primali austrijsku penziju a posedovali su i kafanu "Devet Jugovića" u selu, koju su nazvali na osnovu svojih devet unučadi.

Meštani sela Brodica nisu imali lepe reči za osuđene s obzirom da su redovno pravili probleme po selu, da su činili brojna nedela, da nisu bili zaposleni niti su pohađali bilo kakve škole.

Foto-montaža: A. Nalbantjan, Milena Đorđević

Otac maloletnog Filipa živi u Crnoj Travi a majka mu se preudala u Bosni.

Draganov otac živi u Beču, pa je kod njega potražio utočište nakon zločina, međutim je pronađen i nakon mukotrpne dvomesečne procedure, izručen je organima u Srbiji.

Prvobitno su, nakon otkrivanja zločina, uhapšena trojica rumuna koji su radili kod Jugovića u kafani.

Grigoriju Viorelu (55), Germanu Florijanu (49) i Vasileu Dumetresu (44) su kao glavni osumnjičeni završili pred tužilaštvom, međutim nakon rasvetljavanja slučaja, pušteni su iz pritvora.

(Telegraf.rs/novosti.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

UBILI STARCE PA IH BACILI U SEPTIČKU JAMU: Osuđeni na maksimalne kazne za smrt Jugovića

Izvor: Kurir, 15.Feb.2017, 00:10

...POŽAREVAC - Apelacioni sud u Kragujevcu potvrdio je presudu Višeg suda u Požarevcu, kojom je maloletni F Đ (17) osuđen na 10, a Dragan Stanojević (21) na 20 godina zatvora, jer su u februaru prošle godine ubili Dragu (73) i Dragoljuba (71) Jugovića iz Brodice kod Kučeva..Na presudu Višeg...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.