Izvor: Nezavisne Novine, 14.Dec.2017, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zakazana hitna sjednica Komisije za finansije i budžet, Kožul odbio da predsjedava

SARAJEVO - Pet članova Komisije za finansije i budžet zatražilo je hitnu sjednicu kako bi raspravljali o setu zakona o akcizama koje je u parlamentarnu proceduru po skraćenom postupku uputilo vijeće ministara.

Zahtjev za hitnu sjednicu Komisije su potpisali Nenad Lalić, Aleksandra Pandurević, Salko Sokolović, Damir Bećirović i Jasmin Emrić.

Kako "Nezavisne" saznaju, predsjedavajući Komisije Predrag Kožul iz HDZ-a odbio je da sazove sjednicu i da predsjedava, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << pa će to u narednim minutima učiniti Salko Sokolović iz "Nezavisnog blok" koji je zamjenik predsjedavajućeg Komisije.

Članovi će raspravljati o setu zakona o akcizama BiH koji je u parlamentarnu proceduru uputilo Vijeće ministara po skraćenom postupku.

Sjednicu Komisije su inicirali poslanici SDS-a.

Još uvijek traje pauza u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BIH koja je po treći put u zadnjih sat i po zatražena, ovaj put na zahtjev "Nezavisnog bloka".

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.