Zakazan sastanak, Filipović objasnio: Nije rešenje da deca u ovom trenutku ostaju sama kod kuće

Izvor: B92, 04.Maj.2023, 11:53

Zakazan sastanak, Filipović objasnio: Nije rešenje da deca u ovom trenutku ostaju sama kod kuće

Načelnik Školske uprave Dragan Filipović izjavio je danas da je za sutra zakazan sastanak sa predstavnicima Ministarstva zdravlja.

Sastanak je zakazan kako bi se napravio plan aktivnosti za povratak dece u ponedeljak u OŠ "Vladislav Ribnikar".

Sastanku će prisustvovati i psihijatri, psiholozi, prosvetni savetnici Školske uprave Beograd, kolege iz Odseka za nasilje pri Ministarstvu prosvete i rukovodstvo škole Vladislav Ribnikar, kako bi nastavnici u ponedeljak >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bili pripremljeni da dočekaju učenike, rekao je Filipović gostujući na televiziji Prva.

Vezano za štrajk koji je za petak najavio Sindikat radnika u prosveti, naglasio je da nije rešenje da deca u ovom trenutku ostaju sama kod kuće, posebno zato što je reč i o onoj koja imaju i sedam, osam godina.

Do ponedeljka neće biti nastave u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, u kojoj je u oružanom napadu učenik sedmog razreda te škole ubio osam učenika i radnika obezbeđenja, a ranio šest učenika i nastavnicu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

O povratku dece na nastavu u školi Vladislav Ribnikar odlučivaće tim Ministarstva zdravlja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Maj.2023

Načelnik Školske uprave Dragan Filipović izjavio je danas da je za sutra zakazan sastanak sa predstavnicima Ministarstva zdravlja, kako bi se napravio plan aktivnosti za povratak dece u ponedeljak u OŠ Vladislav Ribnikar.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

O povratku dece na nastavu u školi Vladislav Ribnikar odlučivaće tim Ministarstva zdravlja

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 04.Maj.2023

BEOGRAD – Načelnik Školske uprave Dragan Filipović izjavio je danas da je za sutra zakazan sastanak sa predstavnicima Ministarstva zdravlja, kako bi se napravio plan aktivnosti za povratak dece u ponedeljak u OŠ Vladislav Ribnikar. Sastanku će prisustvovati i psihijatri, psiholozi, prosvetni...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.