Zajedno za Srbiju ubuduće stranka

Izvor: RTS, 10.Nov.2013, 12:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Zajedno za Srbiju" ubuduće stranka

Zajedno za Srbiju, koja je do sada bila politička organizacija, sakupila je 12.00 potpisa čime je ispunila uslov za formiranje stranke, saopšteno je iz te organizacije.

Politička organizacija Zajedno za Srbiju sakupila je 12.00 potpisa, čime je završena akcija prikupljanja potpisa podrške za formiranje stranke, saopštili su iz te organizacije.

"Za samo tri dana, u sedamdeset gradova naše zemlje, 12.000 građana prepoznalo je politiku samouprava, solidarnost, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Evropa kao svoju politiku", navodi se u saopštenju.

Iz organizacije su poručili da kreću u borbu za očuvanje postojećih radnih mesta, ali i stvaranje uslova za otvaranje novih, kako kroz realizaciju velikih javnih i korporativnih investicionih projekata, tako i kroz buđenje i puno korišćenje preduzetničkih resursa našeg društva.

"Zajedno ćemo pomoći onim poslodavcima koji imaju fer odnos prema zaposlenima, ali ćemo naći načine i da efikasno zaštitimo zaposlene od onih poslodavaca koji ne poštuju ni svoje obaveze, a ni zaposlene.

Od Srbije ćemo napraviti snažnu, regionalno organizovanu državu koja će biti pouzdan i poželjan partner svima, kako u evropskim, tako i u svetskim okvirima. I to zajedno", naveli su iz Zajedno za Srbiju.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Skupio potpise

Izvor: Danas, 10.Nov.2013

Politička organizacija Zajedno za Srbiju sakupila je 12.00 potpisa, čime je završena akcija prikupljanja potpisa podrške za formiranje stranke, saopštili su danas iz organizacije koju predvodi Dušan Petrović.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.