Zajedno za Srbiju uskoro stranka?

Izvor: B92, 10.Nov.2013, 11:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zajedno za Srbiju uskoro stranka?

Beograd -- Politička organizacija Zajedno za Srbiju sakupila je 12.00 potpisa, čime je završena akcija prikupljanja potpisa podrške za formiranje stranke.

"Za samo tri dana, u sedamdeset gradova naše zemlje, 12.000 građana prepoznalo je politiku samouprava, solidarnost, Evropa kao svoju politiku", navodi se u saopštenju.

Iz organizacije su poručili da kreću u borbu za očuvanje postojećih radnih mesta, ali i stvaranje uslova za otvaranje novih, kako kroz realizaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << velikih javnih i korporativnih investicionih projekata, tako i kroz buđenje i puno korišćenje preduzetničkih resursa našeg društva.

"Zajedno ćemo pomoći onim poslodavcima koji imaju fer odnos prema zaposlenima, ali ćemo naći načine i da efikasno zaštitimo zaposlene od onih poslodavaca koji ne poštuju ni svoje obaveze, a ni zaposlene. Od Srbije ćemo napraviti snažnu, regionalno organizovanu državu koja će biti pouzdan i poželjan partner svima, kako u evropskim, tako i u svetskim okvirima. I to zajedno", naveli su iz Zajedno za Srbiju.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Zajedno za Srbiju" prikupila 12.000 potpisa

Izvor: Mondo, 10.Nov.2013

Politička organizacija "Zajedno za Srbiju" sakupila je 12.000 potpisa, čime je završena akcija prikupljanja potpisa..

Nastavak na Mondo...

Zajedno za Srbiju uskoro stranka

Izvor: Akter, 10.Nov.2013

Politička organizacija Zajedno za Srbiju sakupila je 12.00 potpisa, čime je završena akcija prikupljanja potpisa podrške za formiranje stranke

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.