Zaječar: Još osmoro obolelih, u bolnici 68 pacijenata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Jan.2021, 20:54

Zaječar: Još osmoro obolelih, u bolnici 68 pacijenata

U Zaječaru je u poslednja 24 sata potvrđeno još osam novih slučajeva kovida-19, dok je na Infektivnom odeljenju zaječarske bolnice usled posledica infekcije preminuo jedan pacijent.

Na Infektivnom odeljenju smešteno je 40 pacijenata, na Grudnom odeljenju 25, dok je na Odeljenju produženog lečenja troje pacijenata, navodi se na sajtu grada.

Na kiseoničkoj potpori je 29 pacijenata, a na sva tri >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << odeljenja preostalo su još 53 slobodna mesta za smeštaj kovid pacijenata koje su u stanju neophodne hospitalizacije.

Od početka epidemije obrađeno je ukupno 12.517 uzoraka, a do sada je obolevanje od kovid-19 infekcije potvrđeno kod 2.695 građana Zaječara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.