Zahvalnost borcima protiv korone u Kragujevcu: Policajci delili lekarima cveće i olovke na izlazu iz Kliničkog centra (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 03.Apr.2020, 22:47

Zahvalnost borcima protiv korone u Kragujevcu: Policajci delili lekarima cveće i olovke na izlazu iz Kliničkog centra (VIDEO)

Policajci su na izlazu iz bolničkog kruga zaustavljali lekare i medicinske sestre koji su završavali naporne smene i uručivali im cveće, blokčiće, hemijske olovke i šolje Kragujevačka policija je večeras na nesvakidašnji način iskazala poštovanje prema zdravstvenim radnicima tamošnjeg Kliničkog centra. Naime, policajci su na izlazu iz bolničkog kruga zaustavljali lekare i medicinske sestre koji su završavali naporne smene i uručivali im cveće, blokčiće, hemijske olovke i šolje sa porukom POLICIJA KAŽE HVALA!\
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kragujevačka policija u znak zahvalnosti delila poklone zdravstvenim radnicima

Izvor: Danas, 04.Apr.2020, 10:34

Pripadnici Policijske uprave u Kragujevcu iskazali su simboličnim poklonima zahvalnost prema zdravstvenim radnicima Kliničkog centra Kragujevac, koji ulažu napore u borbi protiv korona virusa.

Nastavak na Danas...

FOTO: Policajci u Kragujevcu delili poklone medicinskim radnicima

Izvor: Radio 021, 04.Apr.2020

Policajci u Kragujevcu simboličnim poklonima iskazali su juče poštovanje zdravstvenim radnicima Kliničkog centra Kragujevac koji ulažu maksimalne napore i rizikuju svoje kako bi sačuvali živote građana i sprečili širenja zarazne bolesti COVID-9...Tokom trajanja mere zabrane kretanja policajci...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.