Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Mar.2024, 23:12

Zaharova: U Nemačkoj nema jedinstvene vlade, mediji održavaju iluziju demokratije

Portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova izjavila je danas da nedostatak komentara nadležnih nemačkih zvaničnika u vezi sa procurelim snimkom razgovora oficira nemačke vojske o bombardovanju Krimskog mosta, ukazuje na nepostojanje jedinstvene vlade u toj zemlji, kao i da je poenta nemačkih medija da održavaju iluziju demokratije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

"U Nemačkoj nema jedinstvene vlade"

Izvor: B92, 02.Mar.2024

Portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova reagovala je na procureli snimak razgovora oficira nemačke vojske...Zaharova je danas izjavila da nedostatak komentara nadležnih nemačkih zvaničnika u vezi sa procurelim snimkom razgovora oficira nemačke vojske o bombardovanju Krimskog...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.