Zabranjena liturgija SPC u Crkvi svetog Jovana kod Ulcinja

Izvor: Danas, 06.Jul.2019, 10:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zabranjena liturgija SPC u Crkvi svetog Jovana kod Ulcinja

Uprava policije zabranila je Mitropoliji crnogorsko primorskoj da liturgiju povodom Ivanjdana, koji se obeležava sutra, održi u Crkvi svetog Jovana u Svaču kod Ulcinja jer je to zaštićeni lokalitet, objavili su danas podgorički mediji. Članak Zabranjena liturgija SPC u Crkvi svetog Jovana kod Ulcinja se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policija zabranila liturgiju SPC kod Ulcinja

Izvor: B92, 06.Jul.2019

Podgorica -- Uprava policije zabranila je Mitropoliji crnogorsko primorskoj liturgiju povodom Ivanjdana, objavili su danas podgorički mediji...Liturgija je trebalo da bude održana u Crkvi Svetog Jovana u Svaču kod Ulcinja, a zabranjena je jer je u pitanju "zaštićeni lokalitet"...Pobjeda piše da...

Nastavak na B92...

Policija zabranila liturgiju u Crkvi Svetog Jovana kod Ulcinja

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Jul.2019

PODGORICA - Uprava policije Crne Gore zabranila je Mitropoliji crnogorsko-primorskoj služenje liturgije u Crkvi Svetog Jovana u Svaču kod Ulcinja povodom Ivanjdana, prenose podgorički mediji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

SPC zabranjana liturgija u Svaču kod Ulcinja

Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Jul.2019

Uprava policije zabranila je Mitropoliji crnogorsko primorskoj da liturgiju povodom Ivanjdana, koji se obeležava sutra, održi u Crkvi Svetog Jovana u Svaču kod Ulcinja jer je to zaštićeni lokalitet, objavili su danas podgorički mediji...Pobjeda piše da će se liturgija kao i lani, održati nekoliko...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.