Zabrana rada kafića i tržnih centara već od sutra, bez okupljanja više od pet ljudi

Izvor: Večernje novosti, 21.Mar.2020, 00:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zabrana rada kafića i tržnih centara već od sutra, bez okupljanja više od pet ljudi

Ana Brnabić je najavila da će sutra na sednici Vlade biti doneta i odluka da se zabrani okupljanje više od pet ljudi Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić rekla je za RTS da će rad kafića, restorana i tržnih centara biti zabranjen već od sutra od 20 časova, a ne od nedelje kako je ranije danas najavila. Ana Brnabić je rekla i da će sutra na sednici Vlade biti doneta i odluka da se zabrani okupljanje više od pet ljudi.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Zabrana rada kafića i restorana

Izvor: Vostok.rs, 21.Mar.2020

Premijer Srbije Ana Brnabić izjavila je za RTS-a da zabrana rada kafića i restorana stupa na snagu u subotu u 20 časova Ona je rekla da je posle konsultacija s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, doneta odluka da se ide na još restriktivnije mere u borbi protiv širenja koronavirusa u Srbiji. . Doneto...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.