Za zapošljavanje teže zapošljivih grupa milion evra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Apr.2021, 11:26

Za zapošljavanje teže zapošljivih grupa milion evra

Stalna konferencija gradova i opština (SKGO) i Nemačka organizacija za međunarodnu saradnju (GIZ), raspisale su konkurs za izbor 10 opština koje će dobiti podršku za projekte zapošljavanja teže zapošljivih grupa stanovništva.

Kako je rečeno na onlajn predstavljanju poziva, konkurs traje do 5. maja, a ukupan iznos za realizaciju projekata iznosi milion evra, dok je maksimalni iznos grantova za pojedinačne projekte 100.000 evra.

Konkurs se realizuje u okviru projekta „Inicijativa za inkluziju 3“, koji sprovodi SKGO, a deo je šireg programa Nemačke razvojne saradnje "Inkluzija Roma i drugih marginalizovanih grupa u Srbiji" koji sprovodi GIZ.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.