Za većinu firmi veb prodavnice važne kao i tradicionalne

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Mar.2021, 18:46

Za većinu firmi veb prodavnice važne kao i tradicionalne

Istraživanja rađena krajem prošle godine pokazuju da je 82 odsto anketiranih preduzeća koja imaju svoj veb-šop smatralo da im je on jednako važan ili čak važniji od tradicionalnog modela prodaje.

Ovo se, saopštavaju iz Fondacije "Registar nacionalnog internet domena Srbije" koja organizuje konferenciju o usponu e- komerca i perspektivi trgovine na internetu, podudara sa podacima da je lane 61 odsto kupaca redovno ili intentinzivno kupovalo na internetu.

Konferencija >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << DIDS 2021 Digital održaće se 17. marta a publika će je pratiti isključivo onlajn, što će biti prvi put, otkako od 2010. pomenuta fondacija organizuje konferenciju DIDS, Dan internet domena Srbije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.