Za šta će se zalagati pokret Metla 2020: Svaki grad da ima poslanika

Izvor: Večernje novosti, 30.Maj.2020, 22:45

Za šta će se zalagati pokret "Metla 2020": Svaki grad da ima poslanika

Član predsedništva pokreta "Metla 2020" Novica Antić izjavio je da će se oni zalagati za to da svaki grad u Srbiji ima svog predstavnika u parlamentu ČLAN predsedništva pokreta "Metla 2020" Novica Antić izjavio je da će se oni zalagati za to da svaki grad u Srbiji ima svog predstavnika u parlamentu. On je rekao da je danas sve svedeno na to da je Beograd grad u koji se ulaže maksimalno: - Za razliku od toga imamo gradove kao što je Kragujevac, u kojima dva kilometra od centra nemamo asfaltirane ulice.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Pokret 'Metla 2020' za 'debeogradizaciju' i ravnomeran razvoj svih regiona Srbije

Izvor: Beta, 31.Maj.2020, 14:11

Član Predsedništva Pokreta "Metla 2020", Ivan Matović, izjavio je da će taj pokret sprovesti "debeogradizaciju" i da će razvoj svih regiona Srbije biti ravnomeran.Matović je rekao da mladi posle studija ne žele da se vrate u mesta iz kojih su otišli na studiranje jer tamo nema posla, te ne mogu...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.