Za pristojan život treba 1.300 evra

Izvor: TvojPortal.com, 17.Apr.2011, 10:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za pristojan život treba 1.300 evra

 
(vesti online) Za pristojan život u Srbiji potrebno je oko 130.000 dinara, što su skoro četiri prosečne zarade. Ipak, retko koje domaćinstvo ima i puna dva dohotka.

 

Redovan obrok, s vremena na vreme po neka nova „krpica“, odlazak u pozorište, bioskop, koncert i makar deset dana letovanja.Pristojan život teško je zamisliti bez nekog od ovih prohteva. Takav standard, ipak, je daleko od većine građana Srbije, jer traži skoro 130.000 hiljada dinara >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << mesečno. Nedostižan je jer je prosečna zarada u Srbiji 35.538 dinara. Ostatak vesti pročitajta na linku
 
 
 

Srbijapristojan zivot1300 evra4 prosecne plate

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.