Za pet minuta 200. 000 dinara

Izvor: TvojPortal.com, 22.Jun.2011, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za pet minuta 200. 000 dinara

Izvor Dnevnik.rs - KULA: Na adresu Opštinske uprave u Kuli stigao je mesečni račun za mobilni telefon u iznosu od 192.389 dinara. Ovo nam je potvrdio i načelnik Opštinske uprave Stjepan Vakula, mada nije želeo da kaže  ime korisnika telefona sa broja 064-597-xx-xx koji je u maju napravio astronomski račun za telefon.


Nezavisni odbornik SO Kula Velibor Milojičić, koji je obelodanio ovaj račun za telefon kaže da je u poslednja dva dana nekoliko puta pozivao sporni >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << broj telefona sa kojeg je u romingu potrošeno 517 megabajta prilikom korišćenja interneta, ali da je broj nedostupan.
- Bio sam radoznao ko je u pitanju, iako u principu nije važno. Mnogo je važnije da li će građani Kule iz svoje kase finansirati ovakvu bahatost i to pitanje ću postaviti i na sednici Skupštine u četvrtak. Jasno je da je račun naslovljen na Opštinsku upravu i da je odgovornost načelnika da nam objasni šta se dogodilo, ko je napravio astronomski iznos i da li se to dogodilo tokom godišnjeg odmora ili možda na službenom putovanju – ističe Milojičić.
Povodom ovoga, Vakula kaže da korisnik koji je napravio astronomski račun za telefon, to ne poriče, ali kaže da je to učinio u neznanju jer je, dodaje on, račun je napravljen za samo pet minuta u pograničnoj zoni.
- Mi moramo formalno da platimo taj račun za telefon, ali ćemo tražiti od Telekoma Srbije da stornira iznos, jer su oni to već radili u situacijama kada ljudi urade u neznanju, kao što je to slučaj sada – rekao je Vakula, dodajući da će ukoliko Telekom Srbije odbije zahtev za storniranje, sam korisnik snositi troškove računa.
M. Keković

kularačun

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.