Za obilaznicu oko Novog Pazara 66,6 miliona dinara

Izvor: SandzakPress.net, 17.Okt.2017, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za obilaznicu oko Novog Pazara 66,6 miliona dinara

Javno preduzeće “Putevi Srbije” raspisalo je danas tender za izbor izvođača radova na izgradnji obilaznice oko Novog Pazara vrijedan preko 66,6 miliona dinara bez poreza na dodatu vrijednost, objavljeno je na portalu Uprave za javne nabavke. U konkursnoj dokumentaciji se navodi da će se radovi izvoditi na “državnim putevima IB reda broj 22 i IIA reda broj 203”, kao i da će ukupno biti asfaltirano 8.874 kvadrata puta. U “Putevima Srbije” nisu htjeli da nam preciziraju koji dijelovi >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << obilaznice će biti urađeni, dok nam je u lokalnoj samoupravi rečeno da će biti rađeno u delovima gde je završena eksproprijacija. Rok za prijavu na tender je 15. novembar, a ponude će biti otvorene istog dana u 10 časova. Radovi na ovom delu obilaznice trebalo bi maksimalno da traju 120 kalendarskih dana, piše radiostoplus.com.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Bez zainteresovanih za SANACIJU MUZEJA

Izvor: OkRadio.rs, 18.Okt.2017, 13:17

Javna nabavka za izvođenje radova na sanaciji Narodnog muzeja i Muzej kuće Bore Stankovića u Vranju je propala, navode iz Gradske uprave. Saša Stamenković, direktor Narodnog Muzeja, kaže da je glavni razlog što javna nabavka nijne uspela, taj što se niko od zainteresovanih ponuđača nije javio...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.