Za nama je istorijska nedelja: Vučić celom svetu pokazao kako se bori za svoju zemju FOTO

Izvor: B92, 11.Feb.2024, 14:26

Za nama je istorijska nedelja: "Vučić celom svetu pokazao kako se bori za svoju zemju" FOTO

Beograd -- Za nama je istorijska nedelja u kojoj je Aleksandar Vučić na najbolji način celom svetu pokazao kako se bori za zemlju, rekla je premijerka Srbije Ana Brnabić.

Kako je objasnila, VUčić je pokazao kako se bori za svoj narod i kako se štiti međunarodno pravo, teritorijalni integritet i suverenitet međunarodno priznatih zemalja.

Brnabić je dodala da iako su drugi možda želeli suprotno, to se nije desilo.

"Neki drugi su, pak, pokazali sve >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << suprotno tome - o njima je sve rečeno i nisu zaslužili da se reči više troše na njih i njihova (ne)dela. Pred nama su još mnoge pobede kako bi završili sve ono što smo zacrtali do 2027. Već u naredne 2-3 nedelje počinjemo izgradnju još jedne zgrade u okviru Naučno-tehnološkog parka u Nišu, počinjemo izgradnju Naučno-tehnološkog parka u Kruševcu i Inovacionog distrikta u Kragujevcu", napisala je Brnabić.

"Koliko sutra, na Svetskom samitu vlada u UAE, Srbija će potpisati sporazume o saradnji sa njihovim institucijama u oblasti veštačke inteligencije kako bi nastavili naš brzi razvoj u ovom polju. Idemo dalje! Srbija nikada ne sme da stane", zaključila je Brnabić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Za nama je istorijska nedelja: “Vučić celom svetu pokazao kako se bori za svoju zemlju” (FOTO)

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 11.Feb.2024

Brnabić je rekla da je Vučić pokazao kako se bori za svoj narod. Za nama je istorijska nedelja u kojoj je Aleksandar Vučić na najbolji način celom svetu pokazao kako se bori za zemlju, rekla je premijerka Srbije Ana Brnabić. Kako je objasnila, Vučić je pokazao kako se bori za svoj narod i...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.