SRBIJA NIKADA NE SME DA STANE! Brnabić: Vučić na najbolji način celom svetu pokazao kako se bori za svoju zemlju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2024, 13:43

SRBIJA NIKADA NE SME DA STANE! Brnabić: "Vučić na najbolji način celom svetu pokazao kako se bori za svoju zemlju!"

Premijerka Srbije Ana Brnabić istakla je na društvenoj mreži "X" da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić pokazao kako se bori za Srbiju i za svoj narod.

Premijeka Srbije Ana Brnabić oglasila se na društvenoj mreži "X" i osvrnula se još jednom na kako kaže, istorijsku nedelju.

- Za nama je svakako istorijska nedelja u kojoj je Aleksandar Vučić na najbolji način celom svetu pokazao kako se bori za svoju zemlju i svoj narod i kako se štiti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << međunarodno pravo, teritorijalni integritet i suverenitet međunarodno priznatih zemalja. Neki drugi su, pak, pokazali sve suprotno tome - o njima je sve rečeno i nisu zaslužili da se reči više troše na njih i njihova (ne)dela. - istakla je premijerka i dodala:

- Pred nama su još mnoge pobede kako bi završili sve ono što smo zacrtali do 2027. Već u naredne 2-3 nedelje počinjemo izgradnju još jedne zgrade u okviru Naučno-tehnološkog parka u Nišu, počinjemo izgradnju Naučno-tehnološkog parka u Kruševcu i Inovacionog distrikta u Kragujevcu! Koliko sutra, na Svetskom samitu vlada u UAE, Srbija će potpisati sporazume o saradnji sa njihovim institucijama u oblasti veštačke inteligencije kako bi nastavili naš brzi razvoj u ovom polju. Idemo dalje! Srbija nikada ne sme da stane! - istakla je Brnabić.

За нама је свакако историјска недеља у којој је @avucic на најбољи начин целом свету показао како се бори за своју земљу и свој народ и како се штити међународно право, територијални интегритет и суверенитет међународно признатих земаља.

Неки други су, пак, показали све супротно… https://t.co/cIiNnFpqMs

— Ana Brnabic (@anabrnabic) February 11, 2024

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brnabić rekapitulirala nedelju: Vučić pokazao kako se bori za svoju zemlju, neki drugi nisu zaslužili više ni reč

Izvor: Blic, 11.Feb.2024

Premijerka Ana Brnabić rekapitulirala je proteklu nedelju na društvenoj mreži "X" i još jednom se osvrnula na dva ključna događaja u četvrtak - hitnu sednicu Saveta bezbednosti UN o Kosovu i Rezoluciju Evropskog parlamenta o izborima u Srbiji.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.