Izvor: Nezavisne Novine, 29.Mar.2016, 23:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za fotografisanje s kartonskim Biberom platili 2.000 dolara

LAS VEGAS - Džastin Biber je šokirao prošle nedjelje svoje najvatrenije fanove kada je otkazao sva Meet&Greet druženja na aktuelnoj "Purpose" svjetskoj turneji, piše MTV.rs.

Fanovi su za druženje sa Biberom prije koncerta morali da izdvoje po 2.000 dolara, a u tu cijenu bilo je uračunato i slikanje sa svojim idolom.

Međutim, pop zvijezda se požalila kako su tak okupljanja divna, ali iscrpljujuća, zbog čega ih je otkazao, ne bi li sačuvao energiju za nastupe.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << />
S obzirom na to da povrat novca nije moguć, organizatori koncerata koje je Biber održao u Las Vegasu dosjetili su se da pop zvijezdu zamijene kartonskom kopijom!

Za cijenu od tričavih 2.000 dolara!

(NN/rs.n1info.com)

*pays $2000 for a Justin Bieber meet and greet ticket* pic.twitter.com/ecvWEQaHMu

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.