Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Mar.2022, 10:27

Za danas zakazano suđenje Dijani Hrkalović, moguće odlaganje postupka

Za danas u popodnevnim satima je u Specijalnom sudu, zakazano suđenje nekadašnjoj državnoj sekretarki Ministarstva unutrašnjih poslova Dijani Hrkalović, ali ne bi bilo iznenađenje da se odloži, jer je uoči samog početka angažovala novog branioca umesto dotadašnjih advokata.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SUĐENJE DIJANI HRKALOVIĆ ZAKAZANO ZA DANAS: Detaljan spisak - evo za šta je tužilac sve tereti

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2022

Novinske agencije ukazuju na mogućnost odlaganja jer je uoči samog početka angažovala novog branioca umesto dosadašnjih advokata...Za danas u popodnevnim satima je u Specijalnom sudu, zakazano suđenje nekadašnjoj državnoj sekretarki Ministarstva unutrašnjih poslova Dijani Hrkalović...Braniće...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Za danas zakazano suđenje Dijani Hrkalović; Đukanović: Tražila je da je branim, bio sam šokiran

Izvor: Radio 021, 02.Mar.2022

Za danas u popodnevnim satima u Specijalnom sudu je zakazano suđenje nekadašnjoj državnoj sekretarki Ministarstva unutrašnjih poslova Dijani Hrkalović.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.