Izvor: Nezavisne Novine, 12.Sep.2023, 10:07

Za Srbe povratnike u Federaciju BiH nema premija za mlijeko?

BANJALUKA - Srbi povratnici u FBiH, kooperanti Poljoprivredne zadruge Planinsko mlijeko iz Šipova, ne dobijaju premije za mlijeko već osam mjeseci, što u ovoj zadruzi tumače kao pokušaj eliminacije sa tržišta, a iz federalnog ministarstva tvrde da premije nisu isplaćene, jer zadruga nema ...

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Za Srbe povratnike u Federaciju BiH nema premija za mleko?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Sep.2023

Srbi povratnici u FBiH, kooperanti Poljoprivredne zadruge Planinsko mleko iz Šipova, ne dobijaju premije za mleko već osam meseci, što u ovoj zadruzi tumače kao pokušaj eliminacije sa tržišta, a iz federalnog ministarstva tvrde da premije nisu isplaćene, jer zadruga nema fiskalni račun.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.