Za Božić izmenjeno radno vreme prodavnica i pijaca

Izvor: Press, 03.Jan.2013, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za Božić izmenjeno radno vreme prodavnica i pijaca

Na Badnji dan, 6. januara, dežurne prodavnice prehrambenih proizvoda i dežurne samousluge radiće od osam do 12 sati, prodavnice neprehrambenih proizvoda za Božić mogu biti zatvorene, a dežurne prodavnice prehrambenih proizvoda i samousluge će biti otvorene od osam do 12 sati.
Zelene pijace za Božić neće raditi, a jedino će pijace "Zemun", "Banovo brdo", "Bele vode" i "Dušanovac" raditi skraćeno od šest do 13 časova.
Otvoreni tržni centar "Novi Beograd" (Buvljak), tržni >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << centar "Depo", "Pijaca za promet starih stvari i robe sa greškom - Miljakovac" i pijaca cveća "Krnjaca" za Božić neće raditi.
U izmenjenom režimu za božićne praznike radiće i JKP "Parking servis", a naplata parkiranja u zoniranim delovima grada neće se obavljati 7. januara, kada će biti zatvoren i Korisnički servis u Ulici kraljice Marije 7 i u Mileševskoj 51, kao i šalter Službe parking kontrole u Starine Novaka 22. Sve javne garaže i posebna parkirališta biće neprekidno otvoreni, služba za prenos vozila "pauk" radiće po režimu koji se primenjuje tokom vikenda, a služba tehničkog pregleda i autoperionice neće raditi za Božić.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Beograd: Za Božić izmenjeno radno vreme prodavnica i pijaca

Izvor: S media, 03.Jan.2013

Za Badnji dan i Božić, 6. i 7. januara, svi trgovinski maloprodajni objekti, zanatske i druge radnje, kao i radnje na pijacama, radiće sa izmenjenim radnim vremenom, objavljeno je danas na sajtu Gradske uprave...Na Badnji dan, 6. januara, dežurne prodavnice prehrambenih proizvoda i dežurne samousluge...

Nastavak na S media...

Radno vreme prodavnica, pijaca i parkirališta za Božić

Izvor: Studio B, 03.Jan.2013

Za Badnji dan i Božić, 6. i 7. januara, svi trgovinski maloprodajni objekti, zanatske i druge radnje, kao i radnje na pijacama radiće sa izmenjenim radnim vremenom, saopštavaju iz Sekretarijata za privredu. ..Na Badnji dan, 6. januara, dežurne prodavnice prehrambenih proizvoda i dežurne samousluge...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.