Radno vreme prodavnica, pijaca i parkirališta za Božić

Izvor: Studio B, 03.Jan.2013, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radno vreme prodavnica, pijaca i parkirališta za Božić

Za Badnji dan i Božić, 6. i 7. januara, svi trgovinski maloprodajni objekti, zanatske i druge radnje, kao i radnje na pijacama radiće sa izmenjenim radnim vremenom, saopštavaju iz Sekretarijata za privredu.

Na Badnji dan, 6. januara, dežurne prodavnice prehrambenih proizvoda i dežurne samousluge radiće od 8 do 12 sati (kako dan uoči praznika pada u nedelju, radno vreme je kao nedeljom), a za Božić, 7. januara, prodavnice neprehrambenih proizvoda mogu biti zatvorene, dok >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << će dežurne prodavnice prehrambenih proizvoda i dežurne samousluge biti otvorene od 8 do 12 sati, a narednog dana u utorak, 8. januara, mogu biti zatvorene od  8 do 13 sati ili od 13 do 20 sati.

Zelene pijace 7. januara neće raditi. Jedino će pijace „Zemun", „Banovo brdo", „Bele vode" i „Dušanovac" raditi skraćeno od 6 do 13 časova. Otvoreni tržni centar - „Novi Beograd" (popularni „Buvljak"), Tržni centar „Depo" i „Pijaca za promet starih stvari i robe sa greškom - Miljakovac" i pijaca cveća „Krnjača" 7. januara neće raditi.

U izmenjenom režimu za Božić radiće i JKP „Parking servis". Naplata parkiranja u zoniranim delovima grada neće se obavljati 7. januara, kada će biti zatvoren i Korisnički servis u Ulici kraljice Marije 7 i Mileševskoj 51, kao i šalter Službe parking kontrole u Ulici Starine Novaka 22. Sve javne garaže i posebna parkirališta biće neprekidno otvoreni, dok će služba za prenos vozila („pauk") raditi po režimu koji se primenjuje tokom vikenda. Služba tehničkog pregleda i autoperionice neće raditi za Božić.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radno vreme prodavnica, pijaca i parkirališta za Božić

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Jan.2013, 17:54

Za Badnji dan i Božić, 6. i 7. januara, svi trgovinski maloprodajni objekti u Beogradu, zanatske i druge radnje, kao i radnje na pijacama radiće po izmenjenom radnom vremenu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.